Oppervlaktebehandelingen

Beursstand Kleuropties

Om u te helpen een keuze te maken uit de laminaat, vinyl, en/of textiel oppervlaktebehandelingen die uw beursstandsysteem mooi kunnen aanvullen, kunt u hier een aantal voorbeelden zien. Deze afbeeldingen zijn niet bedoeld voor kleurnauwkeurigheid. Wij raden aan contact op te nemen met uw display consulent om daadwerkelijke stalen en testers te kunnen bezichtigen voordat u uw uiteindelijke keuze maakt.

Galerij Laminaat Huisaanbod

De volgende “Klasse A” laminaten vertegenwoordigen de meest populaire kleuren en afwerkingen.

Laminate Samples

Galerij Thermoform Vinyl

Kies uit de volgende selectie van patronen voor uw vacuümgevormde profielen.

Thermoform Samples

Afdekpanelen

Melamine afdekpanelen voor DesignLine® extrusies kunnen gemiddeld 10 tot 25% besparen op de aankoopprijs, kunnen compacter worden ingepakt, en hebben minder kisten nodig dan standaard Platinum panelen. Elk paneel is dubbelzijdig en daardoor omkeerbaar.

Infill Panels

Effen Kleurtextielen

Textielpanelen in effen kleuren worden op maat gemaakt om precies te passen zodat ze snel in elkaar te zetten zijn en om precies de juiste presentatie te verwezenlijken. Wij hebben momenteel gestructureerd textiel in de volgende kleuren:

Solid Colour Fabrics

Deze textielpanelen zijn 100% polyester. Ze zijn duurzaam, kreukbestendig, machinewasbaar, lichtbestendig, antistatisch, niet-rafelend, schimmelbestendig, en behandeld met brandvertragers die voldoen aan de Britse standaard BS 5867 / B.

Fabric Gallery

Al onze textielen zijn Velcro®-geschikt, duurzaam, makkelijk schoon te maken en deukbestendig.

Geribbeld

Fabric Ribbed Samples