Ontwerpstudio

Wij creëren omgevingen die u met uw publiek verbinden

De meest elegante en aantrekkelijke manier om uw bedrijf echt in de kijker te zetten is met een op maat gemaakte modulaire beursstand van de Nomadic Displays Design Studio. Onze tentoonstellingsmakers ontwikkelen creatieve display oplossingen ontworpen om uw merk op te bouwen, om interactie met uw doelgroep op te drijven, en om uw algehele bedrijfsstrategieen te ondersteunen.

Een scherpe presentatie begint met scherp ontwerp. Onze ontwerpstudio heeft een team van beursontwerpers wiens primaire missie het is om uw marketingdoelen te vertalen in effectieve driedimensionale verkoop omgevingen. Of u nou een rijstand nodig heeft, of een eilandstand, u kunt vertrouwen op de designstudio van Nomadic om van uw programma een success te maken.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in Beursstands & Displays voor het volledige scala aan ontwerpmogelijkheden waar u bij Nomadic Display uit kunt kiezen.

In Beursstands & Displays kunt u bladeren door een volledige bibliotheek aan ontwerpen om precies uit te vinden welke ontwerpen voldoen aan uw specifieke criteria en budget, van het comfort van uw bureaustoel. Kies uit de beursontwerpen die wij hebben gecreëerd, of gebruik deze als uitgangspunt voor uw eigen op maat gemaakte ontwerp.