Inzet op Groen

Toewijding aan milieuleiderschap

Nomadic Display Green Commitment

Betrokken met het milieu

Nomadic Display heeft het een prioriteit gemaakt om een groen ondernemingsklimaat te creëren. Wij ontwerpen pop-up beursstands, balies, en op maat gemaakte modulaire systemen met superieure kwaliteit, topprestaties, en energie-efficiëntie. Onze productiefaciliteit in Ierland is, en blijft, toegewijd aan de toepassing van milieuvriendelijke procedures in ontwerp, productie, en levering van onze displays. Nomadic Display is enthousiast om milieuleiderschap te tonen in alle facetten van onze bedrijfstransacties.

Nomadic Display werkt actief met onze medewerkers, leveranciers, partners en gebruikers om niet alleen te voldoen aan onze huidige milieuafspraken, hieronder samengevat, maar ze zelfs te overtreffen. Wij zijn altijd bezig met het in werking stellen van de beste en meest geschikte procedures om te verzekeren dat wij voldoen aan onze volledige groene doelen.

Gerecyclede materialen

Wij streven ernaar om waar mogelijk en geschikt hergebruikte materialen te gebruiken in promotie, ontwerp, en productie van onze beursstands.

 • Onze aluminium constructies zijn van de hoogste kwaliteit en bevatten 80% post-consumer gerecyclede inhoud.
 • Wij gebruiken MDF platen gemaakt met milieuvriendelijke bindmiddelen en houtvezels die als nevenafvalproducten uit de houtzagerijen komen.
 • Onze Eco-fi™ Velcro®-geschikte en polyester-bevattende textielen zijn gemaakt van 100% gecertificeerde, post-consumer gerecyclede plastic flessen.
 • In onze transportkratten gebruiken wij pakschuim gemaakt van gerecyclede materialen om de vervoerde inhoud te beschermen. Onze transportkratten van rotatie-gegoten polyethyleen bevatten de maximale niveaus aan herbewerkte harsen. En onze kartonnen transportverpakkingen zijn gemaakt van een combinatie van gerecyclede, herwonnen en nieuwe gegolfd papieren producten.
 • Al onze promotie-materialen zijn gedrukt op 100% gerecyclede, elementair chloorvrije papieren producten, gecertificeerd door de internationale Forest Stewardship Council (FSC). The FSC stempel biedt garantie dat de de bomen die gebruikt zijn om de geprinte marketingmaterialen te produceren uit verantwoordelijk beheerde bossen komen.
 • Onze toiletten en keukenvoorzieningen zijn uitgerust met producten van gerecycled papier.

Vervuilingspreventie

Wij streven ernaar om de uitstoot van schadelijke stoffen zoveel mogelijk te voorkomen tijdens de ontwerp-, ontwikkelings- en productiefases van onze producten.

 • We hebben ons gebruik van kleefstoffen op basis van oplosmiddelen aanzienlijk kunnen verminderen door over te stappen op drukgevoelige, verwarmde kleefstoffen. Kleefstoffen op basis van oplosmiddelen staan erom bekend dat ze vluchtige organische stoffen (VOS) uitstoten die bij kunnen dragen aan verontreiniging van het binnen- en buitenmilieu, en bovendien schade kunnen berokkenen aan de grond en het grondwater.
 • We hebben geïnvesteerd in progressieve grafische printtechnologieën die milieuvriendelijke inkt op waterbasis gebruiken.
 • Onze displays zijn compact en lichter in gewicht zodat ze efficiënter zijn om te verschippen.
 • Wij gebruiken alleen SmartWay Transport Partners met uitzonderlijke brandstofefficiëntie/milieuprestatiescores. De Amerikaanse milieubescherming (Environmental Protection Agency) richtte SmartWay op om brandstofverbruik en broeikasgasemissies te verminderen.
Open Inverted comma

Nomadic en St. Joseph Exhibits werkten met ons samen om ons precies de beursstand te geven waar wij naar op zoek waren. De oplossing waar zij mee kwamen overtrof onze verwachtingen en was bijzonder effectief in het promoten van onze producten op beide shows in de VS

Tara Casey, Director of Marketing, ProSlide Technology Inc.

 

Closed Inverted Comma

Afvalvermindering

Wij trachten zoveel mogelijk om afval in productieprocessen en bedrijfsactiviteiten te verminderen.

 • Stofresten worden hergebruikt als vulmiddel voor verpakkingen of voor andere doeleinden.
 • Wij hebben papiergebruik voor communicatie, transacties, management, en boekhouding binnen ons bedrijf weten te halveren.

Water en Energiebesparing

We streven er in al onze processen te naar om water en energie te besparen.

 • Wij gebruiken LED-lampen voor onze spotverlichting die meer dan 100 maal minder energie gebruiken en meer dan 100,000 uur kunnen meegaan wanneer ze binnen worden gebruikt.
 • Om energie te besparen, hebben onze productiefaciliteiten bewegingsgevoelige schakelaars geïnstalleerd voor productieprocessen om hoog energieverbruik te elimineren. We hebben uiteraard ook automatische schakelaars voor onze verlichting.

Duurzaamheid

Wij streven ernaar om duurzame displayoplossingen aan te bieden die kunnen helpen om de koolstofvoetafdruk van exposanten wereldwijd te verminderen.

 • Onze productlijnen zijn ontworpen om met elkaar te integreren zodat onze componenten kunnen worden hergebruikt in nieuwe displayontwerpen.
 • Onze displays zijn modulair en ontworpen om het hergebruik van componenten mogelijk te maken in verschillende opstellingen om meervoudige toepassingen vervullen.
 • Wij bieden display verhuur, gebaseerd op veelvuldig hergebruik van een enorme voorraad aan uitwisselbare componenten.
 •  En onze onvoorwaardelijke levenslange garantie op onze Instand pop-up stands maakt hun oneindig hergebruik mogelijk. Mocht een stand ooit niet correct functioneren, repareert Nomadic het Instand frame kosteloos voor de gehele bezitsduur.

Recyclebaarheid

Wij streven ernaar om producten te kopen, verkopen en gebruiken die kunnen worden hergebruikt.

 • Al onze aluminium constructies en rotatie-gegoten transportkratten zijn 100% recyclebaar.
 • Ons staal- en aluminium-schroot, papierafval, plastic flessen, batterijen en gebruikte inktpatronen worden regelmatig ingezameld en gerecycled.

 

Gedeelde Verantwoordelijkheid

Nomadic kiest ervoor om zaken te doen met anderen die onze filosofie en inzet op groen delen en die ernaar streven om ons progressief milieubeleid te verwezenlijk.

 • In alles wat wij doen proberen wij milieuverantwoordelijkheid te stimuleren en een “beperk, hergebruik, en recycle” mentaliteit te bevorderen in onze leveranciers, partners, gebruikers, en medewerkers – zowel op het werk als thuis.
 • Wij delen regelmatig informatie over milieuvriendelijke beurs producten en praktijken.
 • Wij helpen branche-brede groene expositie initiatieven door bij te dragen aan artikelen, commissies, en educatieve forums.

Naleving

Wij opereren onze productiefaciliteiten in overeenstemming met alle vereiste milieuvergunningen, groene verbintenissen, goedkeuringen en operationele besturing. Wij leven alle toepasbare milieuwetgeving en regulering, en streven ernaar om de benodigde conformiteitsniveaus waar mogelijk te overstijgen.