Bedrijfsprofiel

Welkom bij Nomadic Display

Nomadic Display Team Photo

“Nomadic en St. Joseph Exhibits werkten met ons samen om ons precies de beursstand te geven waar wij naar op zoek waren. De oplossing waar zij mee kwamen overtrof onze verwachtingen en was bijzonder effectief in het promoten van onze producten op beide shows.”

Tara Casey, Director of Marketing, ProSlide Technology Inc.

 

 

Talloze bedrijven, van groot tot klein, hebben in de laatste veertig jaar ervoor gekozen Nomadic Display® te vertrouwen met hun evenementmarketing. Als één van de meest ervaren en bekende bedrijven in de tentoonstelling industrie, is Nomadic Display een toonaangevende producent van topkwaliteit, op maat gemaakte modulaire en draagbare beursstands, graphics, verlichte beurswanden, evenementen, en mobiele presentaties.

 

Wellicht het best bekend om de uitvinding van pop-up technologie meer dan dertig jaar geleden, vandaag de dag helpt Nomadic Display bedrijven zoals het uwe dynamische verkoopkaders te creëren die het meeste uit hun face-to-face marketingprogramma’s halen. Wij combineren de stijl en vormgeving van maatwerk met de kostenbesparing van een lichtgewicht product zodat u uw operationele en eigendomskosten drastisch kunt verlagen.

Onze garantie aan u

De reputatie van Nomadic Display is gestoeld op een bewezen staat van dienst in de creatie van aandachttrekkende, resultaatgerichte presentaties. Onze passie voor creativiteit en innovatie heeft ons meer dan 15 prijzen opgeleverd voor ontwerpen en presentaties. Deze onderscheidingen omvatten onder andere een “Internationale Gouden Medaille voor Ontwerp met een Lange Levensduur”, “Beste op de Show”, een “Focus Award” van de International Exhibitors Association, een “Addy”, en de “Hazel Hays” award van de Exhibit Designers and Producers Association.

Nomadic Display Awards

Wij garanderen 100% tevredenheid met een onovertrefbaar assortiment aan displays van topkwaliteit die vermaard design combineren met duurzame constructie. Al onze producten worden bovendien gesterkt door onze uitmuntende dienstverlening en klantenservice – zowel voor als na verkoop.

De displays van Nomadic bieden een levenlange, duurzame flexibiliteit op de beurs. Wij combineren op-maat display impact met de kostenbesparing van een lichtgewicht product die het mogelijk maken voor bedrijven om een groter rendement te behalen uit hun investering in evenementmarketing. Nomadic displays zijn schaalbaar zodat ze in verschillende omgevingen te gebruiken zijn en voldoen aan voortdurend veranderende bedrijfsbehoeften. Clienten profiteren van de mogelijkheid om hun displays te verbeteren, uit te breiden, en aan te passen zodat ze geschikt zijn en blijven voor een veelvoud aan toepassingen.

Wij leiden de industrie in na-de-verkoop klantenservice met onze Nomadic LifeLine 24-uurs gratis noodtelefoonlijn en exclusieve levenslange garanties.

Nomadic biedt het volledige scala aan diensten voor het volbrengen van uw evenementenprogramma, van concept tot voltooiing, in 33 landen. Het hoofdkwartier van Nomadic bevindt zich in Louisburgh, County Mayo, Ierland. Nomadic heeft verkoopkantoren in Frankfurt, Londen and Madrid. Bovendien heeft Nomadic een robuust netwerk van meer dan 65 distributiepartners met strategische locaties over de hele wereld.

Recycling icon

Nomadic Display is toegewijd aan de toepassing van milieuvriendelijke ondernemingspraktijken. Wij streven ernaar om vervuiling te voorkomen, water en energie te besparen, en afval te verminderen in het ontwerp, de productie en de levering van de displays die we bouwen. Onze state-of-the-art printprocessen zijn bijzonder ecologisch verantwoord doordat we inkt gebruiken op waterbasis die de uitstoot van schadelijke oplosmiddelen elimineren. Onze aluminium structuren bevatten 80% aan post-consumer gerecycled materiaal. En veel van onze producten zijn 100% recyclebaar.

We waren verrukt met de service, het totale eindproduct en de duurzame constructie van ons nieuwe display. Er waren daadwerkelijk mensen die stopten om de stand zelf te bekijken, wat ons weer meer mogelijkheden bood om met bezoekers een gesprek aan te gaan.

Lees meer…

–Jodie Jacobsen, Marketing Coordinator voor Silver Hills Bakery