Niemand kent Pop-ups zoals Nomadic Display

Made in EU and Warranty

GEBOGEN

View More Button From Nomadic Display

De “Classic”-serie is tot op de dag van vandaag de maatstaf waarmee alle andere producten worden afgemeten en beoordeeld.

RECHTE

View More Button From Nomadic Display

De “Plus”-serie met rechte pop-up stands biedt dezelfde voordelen als de “Classic”-serie. Het enige verschil is dat de wand rechte zijden heeft in plaats van gebogen.

COMBINATIE

View More Button From Nomadic Display

Dezelfde pop-up systemen kunnen op meerdere verschillende manieren worden geherconfigureerd. Deze mogelijkheden kunnen voor elk beursbezoek worden veranderd.

ONTWERP DAT MEEGROEIT

View More Button From Nomadic Display

Door pop-up frames met elkaar te verbinden kunnen totaal unieke en op maat gemaakte omgevingen worden gecreëerd voor ieder evenement.

Bekijk de galerij met voltooide pop-up displays, ontworpen en afgeleverd voor onze klanten

 

BEKIJK ONS PORTFOLIO
Wizdom Pop Up Exhibition Stand
Protect a Bed Portable Pop Up Exhibition Stand
Remfit Portable Pop Up Exhibition Stand from Nomadic Display
Priority Pass Pop Up Exhibition Stand from Nomadic Display
Oxford Instruments Exhibition Stand featuring Nomadic Instand Pop Up
National Housing Display Stand with Pop Up Portable Displays

Instand® Pop-up Displays zijn 's wereld meest populaire beursstands

Nomadic Instand frames zijn 100% “Gemaakt in Europa”, en wij staan volledig achter de kwaliteit van onze frames met onze Onvoorwaardelijke Levenslange Garantie. Onze dekking is ongeëvenaard in de beursstandindustrie, wat maar weer blijk geeft van de kwaliteit van onze systemen.

Het Pop-up Expositie Systeem werd meer dan 40 jaar geleden uitgevonden door Ted Zeigler, de oprichter van Nomadic Display.

Het succes van het volledige Nomadic Instand assortiment toont duidelijk aan hoe praktisch het systeem is. Tot de dag van vandaag biedt het Instand pop-up display professionele, effectieve grafische presentaties dat compact is, lichtgewicht, en makkelijk op te zetten. Het volledige Instand display assortiment bespaart u tijd en geld op opslag, transport en standbouw.

Het is niet moeilijk te zien waarom Instand nog steeds ‘s werelds meest populaire pop-up is. Instands reputatie voor kwaliteit is legendarisch en biedt u:

  • Zelfborgende technologie voor de snelst mogelijke opbouw
  • Kruisschoren door de hele stand voor superieure stabiliteit
  • Gehard staal-op-stalen naven verzekeren maximale sterkte op alle kritieke, zwaar belaste verbindingen
  • Tegenpolige magneet-op-magneet ophanging verzekert dat de panelen zichzelf keer op keer met naadloze precisie uitlijnen
  • Sterker nog, Instand is zo goed ontworpen, dat wij ‘m waarborgen met onze exclusieve Onvoorwaardelijke Levenslange Garantie. Mocht Instand ooit, om welke reden dan ook, niet naar behoren functioneren repareert of vervangt Nomadic hem KOSTELOOS zolang hij in uw bezit is.

Waarom zou u uw pop-up beursstand bij Nomadic kopen?

Nomadic Display No Questions Asked Warranty

Schaalbaarheid

De modulaire beursstands van Nomadic zijn ontworpen om te aan te passen en uit te breiden geheel naar uw wensen en behoeftes. Deel ze op in meerdere kleinere stands of herbestem ze om grotere stands te maken.

Nomadic modular exhibition stands are designed to change and grow to meet your changing business demands. Break them down into smaller display stands or repurpose them to form larger ones.

Duurzame constructie

Beursstands van Nomadic worden gemaakt in onze productiefabriek met de hoogste kwaliteit materialen inclusief luchtvaartkwaliteit, getrokken aluminium en schokbestendige polycarbonaten. Wij gebruiken de meest geavanceerde processen waaronder lassen, thermovormen, en rotatiegieten om onze producten te fabriceren. En elke Nomadic beursstand wordt zorgvuldig geïnspecteerd om te verzekeren dat de stand aan onze strenge kwaliteitscontrole voldoet voordat deze wordt verzonden.

Lagere Eigendomskosten

Onze slimme aanpasbaar modulaire, aanpasbaar draagbare, verhuur en grafische oplossingen kunnen uw operationele en eigendomskosten. Nomadic beursstands zijn speciaal ontwerpen om u te helpen uw budget op te rekken. Omdat onze displaysystemen lichter van gewicht zijn bespaart u op opslag en transport. De meeste van onze oplossingen zijn bovendien snel op te zetten zodat u ook daarop kunt besparen.