LED BEURSWANDEN

BrightWall Serie met verlichte LED beurswand

Nomadic Display committed to your satisfaction and proud of our manufacturing excellence

Kies BrightWall Verlichte Beurswanden en Balies voor uw complete LED-verlichte beursoplossing.

Een hoog niveau aan helderheid en gelijkmatige verlichting maken BrightWall de kampioen van verlichte beursdisplays.

Met onze makkelijk te volgen, gereedschapsvrije opbouw zet u uw BrightWall LED Beurswanden in minder dan 15 minuten op.

ENKELZIJDIG LICHTER & DUNNER

Als vloeroppervlak en gewicht belangrijke overwegingen zijn, denk dan aan de BrightWall 80.

LEES VERDER

SCHADUWVRIJE DUBBELZIJDIGE VERLICHTING

Beleef de flexibiliteit van dubbelzijdige LED beursstandtechnologie

LEES VERDER

MODULAIRE VERLICHTE BALIES

BrightWall verlichte balies zijn meer dan alleen maar een beursaccessoire

LEES VERDER
BrightWall LED Beurswanden

Een hoog niveau aan helderheid en gelijkmatige verlichting maken BrightWall de kampioen van LED beursdisplays.

Beschikbaar in verschillende maten, van 1 meter tot 3 meter, en met de mogelijkheid om aangepaste maten op aanvraag te laten maken, kan met de Brightwall Beurswanden aan al uw beursbehoeften worden voldaan. Onze pakkisten zijn ontworpen om zonder moeite in een kleine auto te passen, en omdat ze slechts 24 kilo wegen kunnen ze makkelijk door één persoon worden vervoerd.

Graphics worden versterkt door de achtergrondverlichting en helpen in alle mogelijke show- en beurslocaties de aandacht te trekken voor uw ontwerpen. Bouw uw display in, of hou hem vrijstaand, combineer units voor grootschalige beursstands, of vertoon zelfs panoramische afbeeldingen, voor alle vloeroppervlakken en situaties die uw beurs-, verkoop- of marketing-teams maar kunnen tegenkomen.

Brightwall Verlichte Beurswanden bevatten krachtige LED lichten, die een gelijkmatige, schaduwvrije verlichting leveren. LED lichten zijn zes keer energie-efficiënter dan conventionele lichten, kunnen energieverbuik met 80% verminderen en hebben bovendien een levensduur tot 10.000 uren.

Kies uit 80mm enkelzijdige en 108mm dubbelzijdige LED beurswanden of accessoires met ons assortiment aan modulaire verlichte balies. Creëer decoratieve middelpunten of combineer meerdere modules voor grotere, verlichte beursstands.

LEES MEHR OVER DE BEURSSTAND FRAMES
WIL JE CONTACT?

Achtergrondverlichte Beursoplossingen

Draagbaar LED Beurswanden

BrightWall beurswanden zijn lichtgewicht, compact en gemakkelijk te vervoeren. Elke display wordt geleverd in een transportkoffer met wielen voor exceptionele bescherming voor uw BrightWall beurswand.

Eenvoudige Opbouw LED Beurswanden

Met onze makkelijk te volgen,gereedschapsvrije opbouw zet u uw BrightWall in minder dan 15 minuten op.
Plug-and-play belichting garandeert een eenvoudige, stressvrije opbouw, keer op keer. Mocht het toch nodig zijn, is een volledige verzameling van instructievideos en

Economisch LEd Beurswanden

Onze BrightWall beurswanden zijn eenvoudig aan te passen aan uw continu veranderende marketingboodschap dankzij verwisselbare,kreukvrije, dye-sub opdruk SEG textiel. LED lampjes zijn zes keer meer energie-efficiënt dan conventionele lampen en kunnen energiegebruik
met 80% verlagen.

Duurzaam LED Beurswanden

Al onze BrightWall producten zijn ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan dezelfde hoge Nomadic Display standaarden die wij al 45 jaar aanhouden. Dit is te zien in onze industrieleidende levenslange garantie. BrightWall heeft krachtige LED-lampjes met een lange levensduur
tot wel 10,000 uur.

Veelzijdig LED Beurswanden

Herconfigureerbare ontwerpen die kunnen worden uitgebreid of verkleind naarmate uw beurswensen veranderen zijn het handelsmerk van Nomadic Display. Onze achtergrondverlichte beursoplossingen zijn met ditzelfde concept als uitgangspunt tot stand gekomen en staan er zo
garand voor dat uw investering maximale flexibiliteit en waar voor uw geld biedt. Fris uw huidige Nomadic producten op met nieuwe LED verlichting
in de veilige wetenschap dat het volledige Nomadic Display assortiment met uw huidige producten kan worden gecombineerd.

Heights LED Beurswanden

Al onze BrightWall verlichte beurswanden zijn verkrijgbaar in 3 standaard maten: 2,36m, 2,5m, en onze indrukwekkende 3m hoge units.

Wat uw wensen of budget ook moge zijn, wees gerust dat Nomadic Display een oplossing heeft die precies is wat u nodig heeft en die mee kan groeien met uw toekomstige beursbenodigdheden.

Integreer onze 2,36m achtergrondverlichte units met uw huidige Nomadic Display producten, sta oog in oog met andere standhouders met 2,5m hoge stands, of ontstijg uw competitie met onze indrukwekkende 3m hoge units.

Koop een 2,36m unit en wees gerust dat u deze aankoop, dankzij de unieke modulariteit van de reeks, tot 3m in hoogte op kunt schalen.